Jobba hos oss

Bidra till Sveriges säkerhet och gör skillnad

Kryptografiska kunskaper är ett av bidragen

Vi gör något som ingen annan gör i Sverige — och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll bidrar vi till ett meningsfullt syfte och är med och gör samhällsnytta.

FRAs uppdrag är att skydda Sverige och svenska intressen. Uppdragets särart och den starka gemenskapen med kollegor bidrar till att många väljer att stanna länge hos oss.

Variation i vardagen i en kunskapsintensiv organisation


FRA har hög kompetens inom många områden. Hos oss jobbar några av landets främsta specialister inom till exempel signalspaning, informationssäkerhet eller teknisk utveckling inom vissa områden.

Vi har ett ovanligt uppdrag. Samtidigt som FRA är en helt vanlig arbetsplats. Liksom många andra har vi medarbetare inom juridik, ekonomi, HR, säkerhet, information, administration och infrastruktur. Alldeles oavsett roll bidrar vi alla på vårt sätt till att stötta organisationen i att utföra det gemensamma uppdraget.

Hos oss får du en bra balans mellan arbete och privatliv. Arbetsuppgifterna är spännande och kan innebära tuffa utmaningar. Men med frihet under ansvar påverkar du din egen arbetssituation.

Kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är viktigt för oss. Professionell utveckling för att kunna följa med i en föränderlig omvärld, men också personlig utveckling för att du ska trivas.   

Här jobbar du med kompetenta kollegor med ovanliga arbetsuppgifter. Nyfikenhet och vetgirighet är viktiga egenskaper hos dig. Det gör att du har stora möjligheter att bredda dina egna kunskaper i vardagen. Givetvis delar du själv gärna med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter.

Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrunder som vågar utmana sig själva och som med kreativitet hittar nya sätt att lösa problem. Att vara ansvarsfull och lojal är egenskaper som vi värdesätter högt.

Självklart utgår vi från att du är trygg i dig själv och har en tydlig moralisk kompass som ger dig hög integritet och ett gott omdöme. Samtidigt som du aktivt bidrar till ett öppet och gott arbetsklimat.

Ansökan


Via länken nedan hittar du de jobb vi har lediga för tillfället och där kan du också lägga in din ansökan.

Visa lediga tjänster

Om du inte hittar en tjänst som passar dig, kan du lägga in ditt CV i vår CV-databas. Du kan då kontinuerligt uppdatera din information i ditt CV samt skapa en jobbagent som meddelar dig när en ledig tjänst matchar din profil.

Skapa ditt CV

Postadress:
FRA, Box 301, 161 26 Bromma
Telefon: 08 - 471 46 00
Telefax: 08 - 471 48 53
E-post:fra@fra.se